NEMESSZALÓK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

KEZDŐLAP

KÖZÉLET

Egy falu közösségében élünk, ahol akarva - akaratlanul is hatással vagyunk egymás életére. Akár beismerjük, akár nem, a közösségi élet átszövi mindennapjainkat, hatással van az életvitelünkre, magánéletünkre. Ezért is fontos, hogy tájékozódni tudjunk, megismerjük a körülöttünk lévő eseményeket.

Ebben a rovatban megpróbáljuk bemutatni Nemesszalók település önszerveződő közösségi életét, az itt élők egymáshoz való viszonyát, mindennapjainkat.

Célunkat csak akkor tudjuk megvalósítani, ha a helyi közélet résztvevői együttműködnek velünk és élnek a felkínált lehetőséggel, hogy e honlapon keresztül is közzé tehetik, megismertethetik tevékenységüket, bemutathatják elért eredményeiket, sikereiket vagy éppen nehézségeiket.

Ajánlat:

Helyi közéletünk szereplőinek az önkormányzat a honlapján ingyenes megjelenési lehetőséget biztosít.
Közzétehetők szövegek, adatok és fényképek. (Filmeket a tárterület korlát miatt nem teszünk közzé!) - Az átadott anyagot a honlap szerkezetéhez illeszkedőre formázzuk.
A honlap Nemesszalók község hivatalos honlapja. - Ez kötelez!

Tájékoztató és kérés:

Azért, hogy a honlap beindításakor ne csupasz lapok kerüljenek fel az internetre, adatokat töltöttünk fel a helyi közélet szereplőiről. Ezek az adatok nagyon hiányosak.
Bízunk abban, hogy a feltöltött adatok pontosításában és kiegészítésében minden érintett segítségünkre lesz.

Az együttműködést  kérjük, elvárjuk és köszönjük!

AKTUÁLIS
KÖZÉRDEKŰ
ÖNKORMÁNYZAT
ÁLTALÁNOS
EGÉSZSÉGÜGY
GAZDASÁG
KÖZÉLET
     Civil szervezetek
     Egyházak
     Alapítványok
     Közbiztonság
OKTATÁS
KULTURA, SPORT
IDEGENFORGALOM
GALÉRIA
NYOMTATVÁNYOK
KÖZZÉTÉTEL


e-mail a készítőnek
Készítette: Bedő Gábor